Dit zangkoor had dringend behoefte aan een nieuwe geluidsinstallatie voor de repetities en voorstellingen. Geplande kosten ruim € 7.000,- zonder eigen middelen. Daarnaast bestond het verlangen om de voorstellingen en kaartverkoop te laten toenemen zodat er kostendekkend opgetreden kon worden.

We kwamen in contact met GrantResults en bedachten samen een promotieplan. Het gesponsorde budget van € 8.000,- per maand was snel geregeld.  En volgens afspraak hoefden we ook pas de maandelijkse beheer kosten van € 199,- te betalen als we het budget beschikbaar kregen.
Er kwam een mini website met crowdfunding voor de geluidsinstallatie en tegelijkertijd kwam er ook een pagina voor de komende voorstellingen met een betaalmodule eraan gekoppeld. En dat allemaal binnen het budget en ruimschoots op tijd geleverd.  De maandelijkse kosten verdienen we ruimschoots terug.

Onze  geluidsinstallatie is fantastisch en we voeren nu 4 concerten per jaar uit. We hebben er weer ongelofelijk veel zin in. De energie van GrantResults werkt aanstekelijk.