Fondsenwerving:

U heeft een prachtig project, een droom of een maatschappelijk idee. Maar de benodigde middelen om dit te realiseren ontbreken nog.

Gaat u zelf op zoek naar geld? Fondsenwerving is echt een vak: netwerken, weten waar de mogelijkheden liggen, welke fondsen in welke projecten interesse hebben. De aanvraag procedures en administratieve afhandeling ervan. Het vergt kennis, ervaring, een netwerk en vooral tijd.

Geen tijd of budget?
Heeft u geen tijd en (nog) geen budget om daar een fondsenwerver voor in te huren of aan te nemen?
Dan hebben wij iets moois voor u!  Met Fondsenwerving op No Cure, No Pay basis loopt u geen enkel risico.

Hoe werkt het?
Wij maken samen met u het projectplan, bespreken met u de mogelijkheden voor crowdfunding, major donor funding of vermogensfondsen. Vervolgens starten we de actie. benaderen fondsen en zorgen voor de administratieve afwikkeling. Het geworven geld ontvangt u rechtstreeks op uw bankrekening vanuit de crowdfund actie of van de fondsen. Voor onze dienstverlening betaalt u een percentage of een vast bedrag, maar alleen als we erin slagen om daadwerkelijk fondsen voor uw project te werven. Het percentage dat u betaalt (12% ex btw), ligt lager dan het gemiddelde crowdfundplatform.

Het voordeel is, u hoeft er weinig tot niets aan te doen en loopt geen enkele (financieel) risico. U betaalt ons immers pas als, en nadat u het geld voor uw project heeft ontvangen en uw project dus ook echt doorgang kan vinden.

Doorlopende fondsenwerving?
Fondsenwerving als vast onderdeel van uw organisatie? Wij zetten een planning op met de meest interessante aanvraag momenten en gaan actief met u op zoek naar projecten die goed in aanmerking komen voor fondsenwerving.  Het hele jaar rond. Voor een vast percentage of vast maandbedrag. Zo mist u geen enkele kans meer.

Meer weten?

    * indicatie verplicht veld


    Weten of wij ook voor uw organisatie op No Cure No Pay basis fondsen kunnen werven?
    Bel met Erik Blokpoel op 06-11343669
    of email ons op info@grantresults.nl