U heeft een prachtig project, een droom of een maatschappelijk idee. Maar de benodigde middelen om dit te realiseren ontbreken nog.

Gaat u zelf op zoek naar geld? Fondsenwerving is echt een vak: netwerken, weten waar de mogelijkheden liggen, welke fondsen in welke projecten interesse hebben. De aanvraag procedures en administratieve afhandeling ervan. Het vergt kennis, ervaring, een netwerk en vooral tijd.

Geen tijd of budget?
Heeft u geen tijd en (nog) geen budget om daar een fondsenwerver voor in te huren of aan te nemen?
Dan hebben wij iets moois voor u!  Met Fondsenwerving op No Cure, No Pay basis loopt u geen enkel risico.

Hoe werkt het?
Wij maken samen met u het projectplan, benaderen fondsen en zorgen voor de administratieve afwikkeling. Het geld ontvangt u rechtstreeks van de fondsen. U betaalt een percentage van het ontvangen bedrag als kosten aan ons. Dit percentage bedraagt 10% (ex btw) wat gelijk staat aan de fee van een gemiddeld crowdfunding platform.

Het voordeel is, u hoeft er weinig tot niets aan te doen en loopt geen enkele (financieel) risico. U betaalt ons immers pas als, en nadat u het geld heeft ontvangen van de fondsenwerving.

Doorlopende fondsenwerving?
Fondsenwerving als vast onderdeel van uw organisatie? Wij zetten een planning op met de meest interessante aanvraag momenten en gaan actief met u op zoek naar projecten die goed in aanmerking komen voor fondsenwerving.  Het hele jaar rond. Voor een vast percentage van de geworven fondsen. Zo mist u geen enkele kans meer.

Meer weten?Weten of wij ook voor uw organisatie op No Cure No Pay basis fondsen kunnen werven?
Bel met Erik Blokpoel op 06-11343669
of email ons op info@grantresults.nl