“Dankzij de hulp van Michel & Erik (GrantResults) hebben wij nu volop materiaal en de juiste vrijwilligers!
We laten onze web marketing met een gerust hart aan GrantResults over!”

Een nieuw gestarte stichting voor dagbesteding voor mensen met psychische problematiek. Doelstelling van de stichting is om deelnemers zoveel mogelijk te laten integreren in de maatschappij. Om inkomsten te genereren maken de deelnemers houten plantenbakken, stellingen, en kleine kunstwerkjes. Daarvoor is veel (rest)materiaal en sloop hout nodig. Daarnaast wilde de stichting graag meer vrijwilligers met een doe-het-zelf achtergrond voor de diverse projecten.

We startten aanvraag voor promotiebudget bij de grote internet zoekmachines. Toen dit werd goedgekeurd, hebben we twee campagnes ingericht:

Één voor de werving van vrijwilligers, gericht op mensen die naar DHZ materialen zochten in de regio van de dagopvang.
En daarnaast één onder diezelfde doelgroep om restmateriaal te verzamelen dat deelnemers zouden komen ophalen bij mensen die dit aanboden.

Na 2 maanden waren er diverse enthousiaste vrijwilligers aan de slag en is de opslag met knutselmateriaal inmiddels helemaal vol. Bovendien zorgde de vergrote naamsbekendheid voor meer positieve ontwikkelingen: mensen boden spontaan hun gebruikt gereedschap aan. Door de uitstraling van deze bijzondere dagbesteding hebben zich inmiddels ook diverse nieuwe deelnemers aangemeld.
De komende maanden kunnen alle deelnemers aan de slag en ze hebben enorm veel plezier in de dingen die ze maken.