Vermogensfondsen en steunstichtingen:
Bent u als bestuur van een vermogensfonds op zoek naar projecten die goed passen bij uw missie?
Waarvan u weet dat niet alleen de fondsenwerving maar ook het projectmanegement en de uitvoering in vertrouwde handen ligt?
Kom dan eens praten met GrantResults.
Wij werken voor diverse vermogensfondsen die geen open aanvragen willen aannemen maar zelf gericht op zoek gaan naar passende projecten. Wellicht kunnen wij ook u helpen.

Als ondersteuner van kleine en middelgrote goede doelen kennen wij de meeste projecten in de markt. De organisaties die wij ondersteunen werken geheel of grotendeels met vrijwilligers en hebben zelf geen grote reserves.

Zodat een project ondersteuning ook echt het verschil maakt. En we werven niet alleen de fondsen, maar helpen ook de organisatie verder met advies tijdens het project en de communicatie met de doelgroepen.
Zodat het project dat u steunt, loopt zoals u dat graag wilt.

Een extra belofte tot het resultaat waar u op hoopt.

Michel Groenewegen en Erik Blokpoel, de consultants achter GrantResults, hebben beiden een achtergrond in grote en kleine goede doelen. In marketing, innovatie en strategische samenwerkingen. In het begeleiden van kleine goede doelen naar professioneel uitgevoerde projecten. Die goed doen.

Meer weten?

    *indicatie verplicht in te vullen veld