GrantResults is een kleine organisatie met meer dan 20 jaar marketing ervaring binnen de Charitatieve Sector en Maatschappelijke organisaties.
Nadat we in onze werkzaamheden steeds vaker terugvielen op een aantal standaard technieken en we tegelijkertijd kleine organisaties zagen worstelen om hun doelen te bereiken en daar marketing voor in te zetten, besloten we een dienst te maken voor deze organisaties.
Betaalbaar, werk uit handen nemen, en samen gaan voor Resultaat!

Wij zijn GrantResults, wij zijn Erik Blokpoel en Michel Groenewegen.
Al meer dan 20 jaar collega’s en een prima aanvulling op elkaar en anderen.

Michel was jarenlang werkzaam als strategisch marketeer in het bedrijfsleven toen hij besloot de overstap te maken naar een meer maatschappelijke carrière.
Zijn commerciële en resultaatgerichte ervaring bracht hij naar een aantal goede doelen waar hij als interim communicatie deskundige of bestuurder mee mocht helpen naar resultaat.

Naast zijn werkzaamheden voor GrantResults is Michel als vrijwilliger/bestuurder betrokken bij diverse kleine goede doelen voor dieren in binnen- en buitenland.
In zijn vrije tijd is hij druk met paarden en honden, met zijn gezin in een duikuitrusting onder water in Egypte of Curaçao, of aan het klussen in huis en tuin.

 

Erik heeft veel commerciële functies in het bedrijfsleven vervuld en maakte samen met Michel de overstap naar het goede doel.
Hij vind het heerlijk om  met besturen te sparren over het behalen van de doelstellingen waar de stichting voor staat.
Om de weg ernaartoe te bespreken, buiten gebaande paden te treden. Soms confronterend als een spiegel maar altijd gericht op samenwerking en resultaat.

Naast zijn werk voor GrantResults is Erik hondenfanaat, gek op muziek maken en zeer betrokken bij de vluchtelingen crisis in Griekenland.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?  Vul dan de flowchart in op deze site. Het verplicht u tot niets. U hoort dan snel van ons.