Van bosbessen herinner ik me nog dat ik ze als kind mocht plukken voor mijn oma. Ze maakte er dan heerlijke jam van, bakte koekjes met deze donkerblauwe vrienden en een kommetje yoghurt bij het avond eten. Bosbessen plukken was een feestje voor de hele familie, lekker paarse vingers halen in het bos! Maar wel oppassen want die kleurstof gaat natuurlijk niet meer uit je zondagse goed.

Je moet bukken om ze te plukken zij mijn oma altijd waarmee ze bedoelde dat een beetje extra moeite de beloning van heerlijk laaghangend fruit met zich meebracht.
Als je net wat verder kijkt dan je neus lang is, gaat er een wereld voor je open. En dat is altijd zo gebleven, ook buiten het bos.

Nog altijd associeer ik bosbessen met paarse vingers en het voordeel van verder kijken.
En toen we een kleurenschema voor ons website hadden uitgekozen, bleek de hoofdkleur Blueberry te zijn. Toeval bestaat niet.
Het voordeel van verder kijken…. En dat voordeel is precies wat u van ons mag verwachten.

En als wij ons nou bezig houden met het resultaat van uw promotie budget, dan heeft u misschien tijd over om eens een lekkere Blueberry Muffin te maken. Of iets anders gezonds met bosbessen. We houden ons aanbevolen voor leuke recepten 😉